| |
 |
|
 |
| |
|
VinoVat Spectator

|
Data inscrierii: 19/Dec/2008 Mesaje: 4 Localitate: Romania/Tulcea |
|
|
 |
|
 |
| |
Trimis: 19/12/2008 16:22 Titlul subiectului: Vand |
|
|
Vand Forum Cs Gata Facut Ii Schimbati Numele Sau Va Fac Forum împotriva Valorii De 10 Ron...Si Inchiriez Server Cs Cu 30 Ron Pentru Mai Numeroase Detalii id *********(NU UTILIZA ID-URI DE MES PE FORUM) _________________ Inchiriez Server Cs Pe Linux,24/24 ore,18 sloturi,mai mereu full cei interesati va rog add id cosminika....Fac Forumuri Contra Cost Cei Interesati Add cosminika |
|
|
| Sus |
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
 |
Marin Global Moderator

|
Data inscrierii: 17/Dec/2008 Mesaje: 28
|
|
|
 |
|
 |
| |
Trimis: 20/12/2008 01:26 Titlul subiectului: Re: Vand |
|
|
| VinoVat a scris: | | Vand Forum Cs Gata Facut Ii Schimbati Numele Sau Va Fac Forum împotriva Valorii De 10 Ron...Si Inchiriez Server Cs Cu 30 Ron Pentru Mai Numeroase Detalii id cosminika |
Frate in ziua de azi oricine stie sa faca un forum gratuit nu cred k mai e cineva care sa dea bani pe asa ceva
Orcum succes _________________ [URL=http://www.fireworkstext.com] [/URL] |
|
|
| Sus |
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
|
VinoVat Spectator

|
Data inscrierii: 19/Dec/2008 Mesaje: 4 Localitate: Romania/Tulcea |
|
|
 |
|
 |
| |
Trimis: 24/12/2008 11:00 Titlul subiectului: Re: Vand |
|
|
| Marin a scris: | | VinoVat a scris: | | Vand Forum Cs Gata Facut Ii Schimbati Numele Sau Va Fac Forum Contra Valorii De 10 Ron...Si Inchiriez Server Cs Cu 30 Ron Pentru Mai Numeroase Detalii id cosminika |
Frate in ziua de azi oricine stie sa faca un forum gratuit nu cred k mai e cineva care sa dea bani pe asa ceva
Orcum succes |
pai tocmai ca e destul de usor de facut:D ) in fine ma eu acum nu mai fac nimic ca miam cumparat domeniu si imi bat capu cu cpanelu ala 11 ca nushc e naiba sa fac si ftp numi merge:)) _________________ Inchiriez Server Cs Pe Linux,24/24 ore,18 sloturi,mai mereu full cei interesati va rog add id cosminika....Fac Forumuri Contra Cost Cei Interesati Add cosminika |
|
|
| Sus |
|
|
 |
|
 |
| Pagina 1 din 1 |
Ora este GMT + 3 ore
|
 |
|
 |
| |
|
|
 |
|
 |
| |
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|